Rebuda de Juan Manuel Darijo en l’Ermita de Montiel

Pasades les 16:00 hores de hui ha aplegat a l’Ermita de Montiel Juan Manuel Darijo, després d’haver fet el recorregut fins a San Quirc de Taüll recorreguent els mes de 500Km amb 17 etapes i 6 províncies que separa Benaguasil de la Vall de Boí.

A l’ermita estavem esperant-lo molts amics i també simpatitzants del #caminoporladignidad que han volgut rebre personalment a Juanma després de dur a terme el repte per la dignitat de les persones aturades majors de 50 anys.

Juanma, que s’ha mostrat molt emocionat, ha agraït a totes les persones que, directa o indirectament, d’una o altra forma, li han ajudat a completar el recorregut, i també ha aprofitat per reclamar la dignitat per a les persones majors sense treball que l’ha portat a fer el recorregut amb la finalitat de llamar l’atenció sobre este col·lectiu .

Enhorabona Juanma!! Eres un exemple de determinació, de força i de humanitat, gràcies!!