Aplegada de Juan Manuel Darijo a l’ermita de Benaguasil hui a les 16:00

Hui dijous a les 16:00 hores aplegarà Juan Manuel Darijo al lloc d’on va exir, a l’Ermita de la Mare de Deu de Montiel de Benaguasil.

Tot el qui vullga vindre a rebre a Juanma està convidad a vindre i saludar-lo com toca.

Com sabreu, el dia 20 d’Agost Juan Manuel Darijo va començar el #caminoporladignidad com un repte de denuncia sobre la situació laboral de les persones majors de 55 anys, que va consistir en anar descalç des de l’Ermita de Benaguasil fins a San Quirc de Taüll, recorren 526Km en 17 etaps, recorrent 6 provincies amb una única causa.

Amb el seu retorn de hui es dona per conclós la primera part del #caminoporladignidad, de denúncia sobre la situació laboral dels majors de 55 anys i comença una nova etapa per a continuar posant de manifest esta situació per a este colectiu.

Vos esperem!